Yandex Metrica
SON DAKİKA
Okan Bayülgen'den Z kuşağı çıkışı: Hiç hazzetmiyorum

Okan Bayülgen'den Z kuşağı çıkışı: Hiç hazzetmiyorum

Haber Global'de Muhabbet Kralı programını sunan Okan Bayülgen, programda Z kuşağı hakkında konuştu. Bayülgen, 'Z kuşağından hiç hazzetmiyorum' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:20

Okan Bayülgen, Haber Global'de sunduğu Muhabbet Kralı programına bu hafta sosyolog Prof. Dr. Barış Erdoğan'ı konuk etti. Programın katılımcılarından Erdoğan, Z kuşağı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"HAPI YUTMUŞ KUŞAK"

Prof. Dr. Barış Erdoğan "Z Kuşağı'na 'hapı yutmuş kuşak' diyorum. Birincisi geçen sene 128 bin çocuk antidepresan almış, gerçek anlamında hapı yutmaktan bahsediyorum. İkinci olarak ise sorunları çözmesini bilemeyen, iki insanla nasıl konuşulacağını bilmeyen bir nesil çıkıyor ortaya. Üçüncü olarak ise dünyada da Avrupa'da da 2. Dünya Savaş'ından sonra ilk kez bir nesil anne ve babasından daha kötü ekonomik şartlara sahip olacaklar" ifadelerini kullandı.

"KAFA BULMAK İSTİYORUM"

Bayülgen, Erdoğan'ın bu sözleri üzerine "Ben Z'nin iyilerini hesaba katıp geri kalanıyla sürekli kafa bulma ihtiyacındayım. Y'nin başlangıcı çok güzel ama 'post y'yi sevmiyorum. Z'de hiç hazzetmiyorum. Z'nin bir bölümünü çok seviyorum. Bir bölümüyle de ölünceye kadar düzenli olarak kafa bulmak istiyorum ve Alfa'yı kurtarmak istiyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading