Yandex Metrica

Oğuzhan Uğur'a 'FETÖ', Özgür Demirtaş'a 'robot' ayarı: Biraz popüler olan 'ben oldum' havasına giriyor

Oğuzhan Uğur'a 'FETÖ', Özgür Demirtaş'a 'robot' ayarı: Biraz popüler olan 'ben oldum' havasına giriyor

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Youtuber Oğuzhan Uğur ile Amerikancı ekonomist Özgür Demirtaş'a sert sözlerle yüklendi.

Magazin

23.01.2024, 19:57

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Fetullahçı Terör Örgütü üyesi Hakan Şükür'ü programına davet eden Youtuber Oğuzhan Uğur'a uyarılarda bulundu. 

Youtube platformundaki yayınları son dönemde milyonlarca kez izlenen ve siyasi parti liderlerinin seslerini gençlere duyurma aracı haline gelen Uğur, yoğun ilginin getirdiği özgüvenle FETÖ firarisi eski futbolcu Hakan Şükür'e göz kırpmış ve ona sosyal medya üzerinden davet göndermişti. 

Twitter hesabında Hakan Şükür'ü etiketleyen Oğuzhan Uğur, "Onlar bize hiçbir zaman konuşma hakkı tanımadı. Ben onlara aynını yapmak istemiyorum. Bir zamanlar kral dediğim, milli formada yazan adını öptüğüm beyefendi. Siz mesela katılır mıydınız?" diye yazmış, gelen tepkiler üzerine bu mesajını silmişti. 

Ardından kararının yanlış olduğunu itiraf eden bir açıklama yayınlayan Uğur, "Hakan Şükür’e yaptığım daveti, samimi eleştirileri tek tek okuyarak tekrar değerlendirdim. Babamla da uzun bir konuşma yaptım. Kendisine konuşma hakkı verip, FETÖ’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım. Acele karar vermişim. Tabii bunu da parça parça atacakları için 'korkak' diyecekler ama ben hatamı kabul ederim. Soru sormak asıl benim hakkım kafasıyla baktım. Tam tartamamışım" ifadelerini kullandı. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

LİYAKAT SORUNUNUN GELDİĞİ NOKTA 

Oğuzhan Uğur'un babası emekli Albay Hasan Atilla Uğur, FETÖ'nün Ergenekon kumpasının mağdurlarından biriydi.

Hakan Şükür'ü BabalaTV'deki programına davet eden Oğuzhan Uğur'a ciddi uyarılarda bulunan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gazetedeki makalesinde şunları yazdı:

Hasan Atilla Uğur ve Oğuzhan Uğur

"Dijital ortamda birkaç siyasi lideri ve enteresan kişiliği konuşmacı olarak konuk ederek inceden popüler olan bir arkadaşımız, Twitter’dan Hakan Şükür’e de davette bulunmuş.

Davette bulunurken de azıcık yanlamış Hakan Şükür’e...

'Ben sana vaktiyle kral demiştim' falan türü sözlerle.

İki şey söyleyeceğim bu konuda:

BİR: Sırf yaptığı programa çıksın diye Hakan Şükür’e yanlayabilen biri, FETÖ adlı sinsi ve kalleş bir örgütü hiç anlamamıştır. FETÖ olgusunu bile doğru dürüst anlayamayan birinin bir tür kanaat önderine dönüşmesi ise... Ülkemizdeki liyakat sorununun geldiği yeri gösterir.

İKİ: Bizim memleket böyledir. Birazcık popüler olan biri, anında özgüven patlaması yaşar. Ben oldum artık havasına girer. Hele bir de arkasına bir destekçi kitlesi aldıysa... Bu arkadaşın Hakan Şükür’e yanlamasının psikolojik açıklaması bu olsa gerek."

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'A 'KANSER'Lİ GÖNDERME

Ahmet Hakan, "Bizi artık insanlar değil, yapay zekalar yönetecek, zaten yönetmeye başladılar bile" diye yazan Amerikan neo-liberal ekonomik sisteminin propagandacılarından Özgür Demirtaş'a 'kanser' sorusunu yöneltti. 

BionTech aşısını geliştiren Özlem Türeci ve Uğur Şahin'in kanser ilacı üzerinde çalıştığını ve çalışmaların 2030 yılında ancak sonuçlanacağını hatırlatan Hakan, "Keşke Özgür Demirtaş, aşığı olduğu yapay zekalardan ricacı olsa da şu işi 2030'lardan önce çözseler" diye yazdı. 

Yazının tamamını okumak için >TIKLAYIN.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading