Yandex Metrica
SON DAKİKA
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ne zaman evleniyor? Düğün tarihini ilk kez açıkladı

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ne zaman evleniyor? Düğün tarihini ilk kez açıkladı

Bir ay önce evlilik yolunda ilk adımı atan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, düğün hazırlıkları yapıyor. Çiftin ne zaman evlenecekleri merak edilirken, Oğuzhan Koç'tan açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:58

Bir yıl önce aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, geçtiğimiz aralık ayında Paris'te tatile gitmiş, ancak dönüşte ayrılık kararını almıştı. Çift, "Geri dönüşü yok" diyerek bağlarını koparmıştı. Ayrılığa dayanamayan ikili, kısa süre sonra yeniden bir araya gelmişti. 14 Şubat'ta ise Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir'e büyük bir sürpriz yaparak evlilik teklif etmişti.

Nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftin düğün hazırlıklarına başladığı, İstanbul ve Çeşme'de denize nazır bir düğün yeri baktıkları iddia edilmişti. Oğuzhan Koç, 2. Sayfa'ya konuyla ilgili açıklamada bulundu.

"EN KISA ZAMANDA DÜĞÜN İSTİYORUZ"

Koç, "İstanbul-Çeşme arası mekik dokuyor" iddiaları hakkında "Hayatımda hiç mekik dokumadım. Henüz bir planımız yok. Bakacağız, birlikte karar vereceğiz. Onun takvimi ile, benim takvimim ile en uyumlu tarihi bulup en kısa zamanda düğün yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading