Yandex Metrica

Sitede Ara

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir cephesinde şoke eden gelişme! Düğün ertelendi, sebebi 'yok artık' dedirtti

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir cephesinde şoke eden gelişme! Düğün ertelendi, sebebi 'yok artık' dedirtti

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 26 Ağustos'ta nikah masasına oturacaklarını açıklamışlardı. Özdemir'in kına gecesi yapılırken, çiftin düğününün ertelendiği ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:43

Bir süredir aşk yaşayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, 26 Ağustos'ta evleneceklerini açıklamışlardı.

Ünlü çiftten Demet Özdemir kına gecesi, Oğuzhan Koç ise bekarlığa veda partisi yapmıştı. Yarın Sarıyer'de saat 19.00'da dünyaevine girmeye hazırlanan ikiliden flaş bir haber geldi. Davetlilere nikahın ertelendiği haber verildi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ERTELENDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yarın akşam beklenen yoğun yağış nedeniyle çiftin düğünü pazar gününe alındı. Özdemir ve Koç'un nikah tarihi başlangıçta 28 Ağustos olarak konuşulmuştu. Fakat çift 26 Ağustos'ta evleneceklerini açıklamıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından düğün tarihi 28 Ağustos'a alınmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading