Yandex Metrica

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e kral dairesinde teklif! Gecenin detayları ortaya çıktı

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e kral dairesinde teklif! Gecenin detayları ortaya çıktı

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir kısa bir ayrılığın ardından barışmıştı. Şarkıcı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisine romantik bir teklifte bulundu. O geceye ait detaylar ağızları açık bıraktı.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, yakın arkadaşlarının araya girmesiyle ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi. Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi için büyük bir hazırlık yaptı. Romantik teklifin ayrıntıları da ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Orkun Ün'ün haberine göre, Oğuzhan Koç evlilik teklifi için Sarıyer'de lüks bir otelin kral dairesini tuttu. Gece için özel olarak süslenen odanın gecelik fiyatının 82 bin lira olduğu öğrenildi. Şarkıcı sevgilisini evinden Rolls-Royce Phantom otomobille aldı.

Çift kral dairesinde yemek yediği sırada Sakiler grubu odaya girdi ve "Dünyadan Uzak" şarkısını söyledikleri sırada Oğuzhan Koç evlenme teklif etti. Çiftin otel restoranında yemek yiyen arkadaşları da odaya girerek Özdemir'e sürpriz yaptı.

4 KARATLIK YÜZÜK DİKKAT ÇEKTİ

Oğuzhan Koç, sevgilisinin parmağına 4 karatlık bir yüzük taktı. İkili, akşam saatlerinde sosyal medyadan fotoğraflarını paylaşarak mutluluklarını ilan etti.

"SÜRPRİZİ BOZDUNUZ"

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet etti. "Biz çok mutluyuz Allah herkesi mutlu mesut etsin" ifadelerini kullanan Koç, gazetecilerin  "Damat gibi giyinmişsiniz" sözleri üzerine "Nasıl gerekiyorsa öyle giyindim" diye yanıt verdi. Şarkıcı, sevgilisi Demet Özdemir'e evlilik teklif ettiğini, Özdemir'in de bu teklifi kabul ettiğini açıkladı. Araya giren Demet Özdemir ise "Bütün sürprizi bozdunuz" diyerek muhabirlere şaka yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading