Yandex Metrica

Oğuzhan Koç Demet Özdemir için bıçak altına yattı, başına dert oldu! Büyük sıkıntı yaşıyor

Oğuzhan Koç Demet Özdemir için bıçak altına yattı, başına dert oldu! Büyük sıkıntı yaşıyor

Demet Özdemir ile evlenmeye hazırlanan Oğuzhan Koç'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Şarkıcının düğün öncesi bıçak altına yattığı, operasyon sonrası bazı sıkıntılar yaşadığı öne sürüldü.

Magazin

25.04.2024, 00:49

İlişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç cephesinde yeni gelişme yaşandı. Özdemir'e Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi eden ve şimdilerde düğün hazırlığı yapan Oğuzhan Koç, yağlarını aldırmak için Liposuction yaptırdı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Oğuzhan Koç hakkında bir iddia ortaya attı.

"ÖDEM VE MORLUKLAR NEDENİYLE SIKINTI YAŞIYOR"

Onur Akay, "Önümüzdeki aylarda Demet Özdemir’le dünya evine girmeye hazırlanan Oğuzhan Koç, hazırlıklara başladı ve düğün öncesinde göbek ve kalça yağlarını aldırdı. Operasyon sonrası Liposuction yaptırdığı bölgelerde ödem ve morluklar oluştuğu için sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Koç, şimdilerde evde dinleniyormuş." dedi.

"DEMET ÖZDEMİR ÖNERMİŞ"

Oğuzhan Koç'un aynı zamanda baş dönmesi ve ağrı gibi problemler yaşadığını da belirten Akay, "Oğuzhan, düzenli olarak masaj yaptırıyor ve korse de takıyormuş. Yakışıklı bir damat olmak için bıçak altına yatan ve ağrılar çeken Oğuzhan Koç’a acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'in stil danışmanı ile çalışmaya başladığını da duyuran Akay, Yani Oğuzhan her konuda kendisini Demet’e teslim etti. Zaten Liposuction yaptırmasını da Demet önermiş." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading