Yandex Metrica
SON DAKİKA
Oğulcan Engin'den Miray Daner'e romantik kutlama! Çiftin fotoğrafı olay yarattı

Oğulcan Engin'den Miray Daner'e romantik kutlama! Çiftin fotoğrafı olay yarattı

Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşadığı Miray Daner'in doğum gününü kutlamak için bir paylaşımda bulundu. Engin'in paylaştığı fotoğraf görenleri hayrete düşürdü.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandırmıştı. Engin, bir süre sonra Ala Tokel ile birliktelik yaşamış, ancak bu ilişki de kısa sürmüştü. Ünlü işletmeci, daha sonra gönülü kendisinden 8 yaş küçük oyuncu Miray Daner'e kaptırmıştı.

Bir süredir Miray Daner ile aşk yaşayan Engin, sosyal medya hesabında sevgilisinin doğum gününü kutladı. Engin, sevgilisiyle çekildiği flu bir fotoğrafı paylaşarak "İyi ki doğdun bebek" notuyla Instagram hesabında yayınladı.

Engin'in paylaşımı sosyal medyada kısa süre içinde gündem olurken, kullanıcılar fotoğraf için "Başka fotoğraf bulamadın mı?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Başlangıçta ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan ikili, daha sonra kural bozarak Instagram'da aşk pozlarını paylaşmıştı. Bir mekanda birlikte vakit geçiren ikiliden Daner, sevgilisiyle romantik pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak aşkını duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading