Yandex Metrica

O Ses Türkiye'de Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir göndermesi! Ebru Gündeş kayıtsız kalmadı 'Araya girelim'

O Ses Türkiye'de Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir göndermesi! Ebru Gündeş kayıtsız kalmadı 'Araya girelim'

O Ses Türkiye dün akşamki bölümüyle final yaptı. Yarışmanın finaline Demet Özdemir-Oğuzhan Koç ayrılığıyla ilgili diyalog damgasını vurdu.

Magazin

02.04.2024, 03:34

Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Demet Özdemir'in jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye 2021 yarışmasının şampiyonu dün belli oldu. Finale Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un ayrılığı damgasını vurdu.

Yarışmada Oğuzhan Koç'un takımında yer alan 23 yaşındaki Hasan Koçak birinci oldu. İlk sezonunda şampiyon olan Oğuzhan Koç'un durgunluğu dikkat çekti.

"BİRAZ HÜZÜNLÜ BİR HAFTA"

Acun Ilıcalı'nın "Seni durgun görüyorum" sözleri üzerine Ebru Gündeş, "Mutsuz o mutsuz" dedi. Oğuzhan Koç ise "Bu ara böyle. Öyle biraz hüzünlü bir hafta. Hüzünsüz neşe olmaz abi. Hüzenlenelim sonra neşeleniriz" diye konuştu.

Beyazıt Öztürk'ün "Açılmak istersen dinleriz" esprisinin ardından Ilıcalı, "Yapabileceğimiz bir şey varsa buradayım, seni üzgün görmek istemiyoruz tabii ki" dedi.

EBRU GÜNDEŞ'TEN GÖNDERME

Ebru Gündeş ise "Araya girelim" diyerek ikilinin arasını düzeltmek için göndermede bulundu. O anlar O Ses Türkiye finaline dair en çok konuşulan anlardan oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading