Yandex Metrica
SON DAKİKA

O nasıl çilek yemek Mariya! Rus Dışişleri Sözcüsü iyice zıvanadan çıktı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova paylaştığı cesur görüntülerle yine gündem olmayı başardı!

Magazin

23.01.2024, 19:30

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerle sık sık gündeme geliyor. Zaharova'nın Kalinka müziği eşliğinde son yayınladığı vidyo tartışmalara yol açtı. Şuh tavırlarla elindeki iki çileği yerken çektiği görüntüleri paylaşan Zaharova, hem Rusya hem de Türkiye'de yine gündem olmayı başardı. 

Kimileri Zaharova'nın paylaştığı 'ergen' pozların yaptığı işin ağırlığıyla ters düştüğünü söylerken kimisi de iki çileği yeme mesajının bazı şifreler içerdiğini savundu. Sosyal medyada Zaharova'nın aslında ne demek istediğine ilişkin uzun tartışmalar aldı başını gitti. Kimi vatandaşlar ise Rus Dışişleri Sözcüsü'nün bu görüntüyü çekmesini daha basit bir nedene bağladı: Zaharova yine içmişti ve körkütük sarhoştu. 

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

TÜRK TAKİPÇİSİYLE FLÖRTLEŞMİŞTİ

Moskova'dan yayılan son görüntü akıllara Zaharova'nın geçmişteki paylaşımlarını getirdi. Yaz aylarında tatil için genellikle Alanya'yı tercih ettiği bilinen Zaharova, 2 yıl önce yaptığı bir paylaşımın altına yorum yazan Türk takipçisiyle enteresan bir diyaloğa girmişti. 

Hesabından bir gül fotoğrafı paylaşan Zaharova'ya Fatih Uçar adlı Türk genci İngilizce olarak "Sen bir dağ lalesi gibi güzelsin" yazmış, Zaharova da bu mesaja cevap vererek önce İngilizce sonra da Rusça "Dağ lalesi nasıl bir şey?" diye sormuştu. Türk genci de daha sonra Zaharova'ya dağ lalesinin neye benzediğini göstermişti. İkilinin diyaloğu hem Rusya hem de Türkiye'de büyük ilgi toplamıştı. 

Rus Dışişleri Sözcüsü sosyal medya hesabında sık sık özel yaşamından kareler paylaşmaktan çekinmiyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading