Yandex Metrica
SON DAKİKA
O mesajlar ortaya çıktı! Ebrar Karakurt'un eski sevgilisinden ortalığı ayağa kaldıran görüntüler

O mesajlar ortaya çıktı! Ebrar Karakurt'un eski sevgilisinden ortalığı ayağa kaldıran görüntüler

Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi İmge, kendisine sosyal medyadan gönderilen hakaret içerikli mesajları paylaşarak mahkemeye vereceğini belirtti.

Magazin

18.03.2024, 08:29

Kariyerine İtalya'da devam eden milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sevgilisi İmge ile geçtiğimiz günlerde ikinci kez ayrılmıştı. İmge, sosyal medya hesabından kendisine gelen hakaret içerikli mesajları ifşa etti.

"DUA ETTİM, AYRILDINIZ"

İmge'ye gönderilen mesajda "Geber inşallah! Dava etme beni ne olur. Param yok. Benim dualarım tuttu bu arada. Ondan ayrıldınız. Bu bilgiyi al g... sok şimdi. Bırakıyorum seni takibi o... karı" ifadeleri yer alıyor.

"DERDİNİZİ MAHKEMEDE ANLATIN"

İmge ise kendisine gelen bu mesajı Instagram hikayeler bölümünde paylaşarak "Bu şekilde yüzlerce mesaj alıyorum. Bir şey söylemediğim sürece de susmayacaksınız sanırım. Derdinizi mahkemede anlatırsınız." notunu yazdı.

KÜFÜRLÜ GÖNDERME YAPMIŞTI

Ebrar Karakurt ise birkaç gün önce eski sevgilisine yaptığı göndermeli paylaşımla dikkat çekmişti. Ünlü voleybolcu Oğuzhan Uğur'un 'Biyolojik Unsur' şarkısını paylaşarak, "Daha iyisini bulacakmışsın. B.k bulursun." sözleri sırasında el hareketi çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading