Yandex Metrica

O dizi 2.sezonunu iptal etti! Ünlü oyuncudan şok eden ayrılık itirafı

O dizi 2.sezonunu iptal etti! Ünlü oyuncudan şok eden ayrılık itirafı

Netflix'de yayınlana Sıcak Kafa dizisinin ikinci sezon beklenmedik bir kararla iptal edildi. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çoruh, "Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım" paylaşımında bulundu.

Magazin

23.01.2024, 20:24

Sıcak Kafa,Afşin Kum'un aynıadlı romanIndan uyarlanan ve iletşim yoluyla zihinden zihne bulaşan salgının konu alıyordu.2 Aralıkta Netflix'de yayına giren dizi 8 bölüm yayınlamıştı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"KISA SÜRDÜ YOLDAŞLIĞIMIZ"

Dizinin hayranları 2. sezon için tarih beklerken başrol oyuncusu Şevket Çoruh, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kötü haberi verdi. Bir paylaşım yaparak Sıcak Kafa dizisinde oynadığı "Anton" karakterine veda eden Çoruh, "Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading