Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nusret'in biftek faturası Yunan basınında

Nusret'in biftek faturası Yunan basınında

Ünlü lokanta zinciri Nusret'in Londra'daki şubesinde müşterilere sunduğu astronomik fiyatlar Yunan basınında bile yer buldu.

Magazin

23.01.2024, 18:02

Geleneksel kebap lezzetini farklı konseptlerle sunarak birçok ülkede ilgi odağı olan Nusret, İngiltere'deki şubesinde yürürlüğe koyduğu fiyat tarifesiyle bu kez tepkilerin odağına oturdu. Nusret'in İngiltere başkenti Londra'nın göbeğinde hizmete soktuğu lokantada fahiş fiyat uygulaması Yunan basınına bile konu oldu. 

"Türk Kasap herkes için çalışıyor! Yeni restoranda astronomik fiyatlar" başlığıyla yayınlanan haberde, Londra'daki Park Tower Otel'de hizmete açılan 'Nusr-Et Steakhouse' adlı lokantada müşterilerin ödemek durumunda kaldığı faturalar paylaşıldı. 

"Ünlü Türk şefi Nusret Gökçe'nin Londra'da yeni restoranını açmasıyla İngilizler artık tüm paralarını bifteğe harcama fırsatına sahip oldular. Etleri tuzlaması ile ünlenen şef, 'cimri' fiyatlarıyla bilinse de Londra şubesinde bu kural geçersiz. Orada yemek yiyenler astronomik meblağlarla karşılaşıyor" şeklinde ifadelerin kullanıldığı haberde, Nusr-Et'te yemek yedikten sonra tam 2 bin 115 avro (1812 pound) faturayla karşılaşan bir müşterinin paylaşımına yer verildi. 

Nusret'in yeni lokantasını açtığı Londra'daki Park Tower Oteli

Habere göre müşteri, restoranda bir porsiyon bifteğe 734 avro, 4 adet Red Bull içeceğe 51 avro ve bir adet Coca Cola'ya da 10 avronun üzerinde para ödedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading