Yandex Metrica

Norm Ender'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! Yerden yere vurdu, Sinan Akçıl'dan yanıt gecikmedi

Norm Ender'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! Yerden yere vurdu, Sinan Akçıl'dan yanıt gecikmedi

Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı şampanya dökmesinin yankıları devam ediyor. Bir tepki de ünlü rapçi Norm Ender'den geldi. Rapçi, Akalın'a "Çaptan düşmüş sakil popçu" ifadelerini kullandı.

Magazin

23.01.2024, 19:38

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde skandal bir harekete imza atmış, kendisine gelen şampanyayı beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı dökmüştü. O görüntülere hem ünlü isimlerden hem vatandaşlardan büyük tepki gelmişti. Olayın yankıları devam ederken Norm Ender'den tartışma yaratacak yorum geldi.

"MODASI GEÇMİŞ POPÇU"

Ünlü rapçi dün akşam sahne aldığı mekanda Demet Akalın'ı yerden yere vurdu. Sahnede şampanya isteyen Ender, içkiyi getiren kişiye "Kafandan aşağı dökeyim mi?" diye sordu.  Daha sonra şaka yaptığını söyleyen rapçi, "Sahnede asla böyle bir şey yapmadım, yapmam da. Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş, sakil bir popçu yapar arkadaşlar." dedi.

"MAGAZİN KASMAYA ÇALIŞANLARA NE DENİR?"

Ünlü ismin bu sözleri gündem olurken, Sinan Akçıl'dan yanıt geldi. Akçıl, "Bu şekilde magazin kasmaya, gündeme gelmeye çalışanlara ne deniyor peki kardeşim benim?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading