Yandex Metrica

Nisa Bölükbaşı Survivor’a hazır! Onları arkadaşına emanet etti

Bu yıl Survivor All Star'da yarışacak olan Nisa Bölükbaşı, zorlu yarışma öncesi kedilerini yakın bir arkadaşına emanet etmek için Nişantaşı'nda görüntülendi.

Magazin

04.03.2024, 14:47

Kedilerini yakın bir arkadaşına emanet etmeye geldiğini söyleyen Nisa Bölükbaşı "Gidiyorum diye kedilerimi arkadaşlarıma bırakacağım, iki kedim var. Ben onları çok seviyorum çocuklarım gibi onlar" ifadelerini kullandı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“EN ÇOK AİLEMİ VE YEMEKLERİ ÖZLEYECEĞİM”

Genç yarışmacı ayrıca ayak bileğinden sakat olduğunu söyleyip kazasız bir yarışma geçirmek istediğini söyleyip açıklama yaptı: "Hazırlandım, iyi gidiyor şu an ayak bileğim sakat onun tedavisini yapıyorum belki bir iki hafta oynamayabilirim. İlk sene gittiğimde okuldan dolayı hazırlanamamıştım; şimdi altı aydır sıkı bir dönemden geçtim. Hem güç antrenmanları hem de denge ve atış parkurlarında çalıştım. Herkese başarılar dilerim, sakatlık olmasın. En çok ailemi ve yemekleri özleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading