Yandex Metrica

Nilüfer'den 'HelpTurkey' kampanyasına tepki!

Nilüfer'den 'HelpTurkey' kampanyasına tepki!

Yangınların ardından sosyal medyada başlatılan #HelpTurkey kampanyasına bir tepki de şarkıcı Nilüfer'den geldi. Nilüfer, "Türkiye'yi dünyaya karşı böyle göstermek duygularımı yaralıyor." dedi.

Magazin

23.01.2024, 17:44

Türkiye'nin dört bir yanında etkili olan ve terör örgütü PKK'nın üstlendiği yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor. Çıkan yangınlardan 137 yangından 130'u söndürülürken, sosyal medyada başlatılan Help Turkey etiketi gündem oldu.

Devletin orman yangınları ile mücadelede yetersiz kaldığı iddiasıyla açılan etiket kısa süre içerisinde 1. sıraya yerleşti. Kampanyaya birçok ünlü isimden de destek geldi.

"BUNU DİPLOMATİK YOLLARLA DEVLET YAPMALI"

Şarkıcı Nilüfer, kim tarafından başlatıldığı belli olmayan kampanyaya tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Benim içime sinmedi ve paylaşmadım. Türkiye'nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi benim milli duygularımı yaralıyor. Bunu yapacaksa diplomatik yollarla devlet yapmalıdır."

SOSYAL MEDYADA LİNÇ BAŞLATILDI

Şarkıcı Nilüfer'in bu sözlerinin ardından sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı destek verirken, bir kısmı ise linç girişimi başlattı. Nilüfer ise yaptığı yorumda, "Milletçe hepimizin içi yanıyor. Bu vatan hepimizin burada doğdum burada ölücem gidecek başka bir yerim de yok. Hükümetin diplomatik ilişkilerini kullanarak yardım talep etmesinin daha doğru ve karşılık göreceğini düşünüyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading