Yandex Metrica

Nihat Genç'ten Şahan Gökbakar'a: 5 yaş zekasıyla Özgür Demirtaş'ı iyi anlıyor!

Nihat Genç'ten Şahan Gökbakar'a: 5 yaş zekasıyla Özgür Demirtaş'ı iyi anlıyor!

"Özgür Demirtaş kırmızı çizgimizdir" diyerek sanatçı Kıraç'ı eleştiren 'Recep İvedik' tiplemeli Şahan Gökbakar'a yazar Nihat Genç'ten sert cevap geldi: 5 yaş zekasıyla iyi anlıyor!

Magazin

24.03.2024, 00:54

Ekonomist Özgür Demirtaş'la ünlü sanatçı Kıraç arasındaki polemik sırasında komedyen Şahan Gökbakar'ın Demirtaş'tan yana tavır koymasına yazar Nihat Genç'ten anlamlı bir cevap geldi. 

#özgürdemirtaşkırmızıçizgimizdir etiketiyle yazdığı mesajda Şahan Gökbakar, Demirtaş'ın ekonomiyi herkesin anladığı dilden anlattığını ileri sürerek şunları yazmıştı: 
"Prof. Demirtaş ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden. Müzisyenin 'neden bu kadar takip ediliyor?' sorusuna açıklayıcı olabilir. Bu garip komedyenin anlamadığı ise neden böyle bir soru var?"

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

BEŞ YAŞ ZEKASIYLA FİLMLER YAPAN...

'Recep İvedik' tiplemesiyle geniş kesimlerin ilgiyle takip ettiği Şahan Gökbakar'ın bu mesajına yazar Nihat Genç, sosyal medya hesabında şöyle cevap verdi:

"Peter Sellers ‘Merhaba Dünya’ filminde beş yaş zekasında bahçıvandır ve ‘çiçekler açacak’ ‘kar yağacak’ gibi naif sözleriyle dünya borsasına ve Amerikan başkanlarına ‘ekonomi danışmanlığı’ yapıverdiği anlatılır, çok eğlencelidir, dünyalıları güldürür ve…

...Medyamızda da tıpkı filmdeki gibi beş yaş zekasında Özgür Demirtaş peydah oldu, filmdeki gibi inecek-çıkacak gibi basit laflarla yüzbinleri etkiliyormuş(?!), gülmeyin, yine beş yaş zekasında filmler yapan Şahan, Demirtaş’ı sahipleniyor, neden, ANLADIĞI İÇİN!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading