Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nihat Doğan'dan yıllar sonra gelen Orhan Gencebay itirafı! Neden küstüklerini açıkladı

Nihat Doğan'dan yıllar sonra gelen Orhan Gencebay itirafı! Neden küstüklerini açıkladı

Nihat Doğan, Youtube'da yayınlanan bir haber programına konuk oldu. Doğan, kariyerinin başlaması ve ilerleyişi hakkında açıklamalarda bulundu. Şarkıcının Orhan Gencebay hakkında söyledikleri herkesi şoke etti.

Magazin

23.02.2024, 22:50

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane programının bu haftaki konuğu Nihat Doğan oldu. Ailesi ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Doğan, yıllar önce Orhan Gencebay ile küsmelerine neden olan olayı anlattı.

"DİK DURMAZSAN HAP GİBİ YUTARLAR"

Nihat Doğan, "Senin deli dumrul hallerin babandan mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Bir asi duruşumuz var. Ben agresif bir insan değilim hatta çok eğlenceli biriyim. Haksızlıklar karşısında çok asi bir duruşum var. 13 yaşında yetim kaldım ve bir anda kendimi ailenin babası olarak gördüm. İstanbul'da kalarak aileme bakmak için boyacılık yaptım ve su sattım. Sokakta olmanın verdiği bir asi duvarım var. Bu sektörde başka türlü olmak çok zor.

Timsah, aslan ve kaplanlarla mücadele ediyorsun. Vahşi doğadan da daha vahşi. İnsan görünümlü sırtlanlarla mücadele ediyorsun. Bunlara karşı da dik durmak zorundasın. Dik durmadığın zaman seni hap gibi yutarlar. Ya biat edeceksin ya el, etek öpeceksin ya da dik duracaksın. Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmem" dedi.

"ORHAN GENCEBAY ÖNCELİĞİ BANA VERMEYİNCE KÜSTÜM"

Yıllar önce usta sanatçı Orhan Gencebay ile küstüklerini anlatan Nihat Doğan, liseyi bitirdikten sonra Almanya'ya gittiğini ve sahneye çıktığını anlattı. Daha sonra Erol Köse ile tanıştığını söyleyen Doğan, "Kırgın Kalbim adlı albümü yaptım ve patladı. Bir anda kendimi şöhretin ortasında buldum. Bu insanlarla tanışıp ünlenmem biraz tesadüf ve kaderdi.

Çok gayret ettim. Unkapanı'na falan da gittim. Sonra beni Orhan Gencebay ile tanıştırdılar. Gencebay da bana albüm yapmak istedi. Ama sonra ya bana ya da Volkan Konak'a albüm yapacaktı. Orhan Gencebay benim sesimi çok beğendi ama albüm önceliğini Volkan Konak'a verince küstüm. Asi damarım tutunca çekip gittim. Sonra arkadaşım beni Uğur Bayar'la tanıştırınca yolumuz açıldı" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading