Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nihan Ünsal'dan Burak Sergen'e dava!

Nihan Ünsal'dan Burak Sergen'e dava!

Burak Sergen'in geçtiğimiz yıl haziran ayında evlendiği Nihan Ünsal'ın kendisini Özer Kocer ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Ünsal, son dönemde Sergen'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle harekete geçti.

Magazin

22.02.2024, 22:42

Burak Sergen, geçtiğimiz yıl mart ayında koronavirüse yakalanmış ve uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Zor günleri atlattıktan sonra ünlü oyuncu, sevgilisi Nihan Ünsal ile haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Ancak Burak Sergen, üç ay sonra aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açtı. Kısa süre içerisinde de Ünsal'ın, İzmirli iş adamı Özer Kocer ile fotoğrafları basına yansıdı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"ÇEVREMDEN DESTEK GÖRMEDİM"

Hastanede yattığı günlerde çevresinden hiç destek görmediğini belirten Sergen, "En zor günümde Gizem ve evladım vardı yanımda. Onun dışında iki kişidir. Çevremden hiç destek görmedim" şeklinde konuştu. Sergen'in son dönemdeki açıklamalarının kendisiyle ilgili olumsuz bir algı oluşturduğunu iddia eden Ünsal, mahkemeye başvurdu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"YANINDA BİR TEK BEN VARDIM"

Sergen'in hastalık sürecinde yanında olduğunu dile getiren Nihan Ünsal, "COVID'in en yaygın olduğu dönemde hayatımı riske edip hastanede yanında kaldım. En kötü dönemlerinde kimse yanında değilken ben onun yanındaydım" diye konuştu. Kendisine karşı oluşturulan yanlış algıdan dolayı üzüntü yaşadığını açıklayan Ünsal, avukatına talimat vererek Sergen'e dava açtı. Uzaklaştırma kararı çıkarsa ünlü oyuncu, boşanma aşamasında olduğu Nihan Ünsal ile ilgili konuşamayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading