Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nihal Candan yine yaptı yapacağını! Yarı çıplak pozuyla Instagram'ı salladı

Nihal Candan yine yaptı yapacağını! Yarı çıplak pozuyla Instagram'ı salladı

Katıldığı televizyon programlarıyla tanınan Nihal Candan, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aylık kazancıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelen fenomen bu kez yarı çıplak pozlarıyla konuşuluyor.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Televizyon programlarıyla tanınan Nihal Candan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programına katılan Candan, aylık kazancı hakkında yaptığı açıklamayla şoke etmişti. 

Candan, "Böyle kitlem varken, Onlyfans'ta dekolte, bikinili fotoğraflar paylaşacaksınız dendi, ben de bu şekilde bir ceo maaşı kazandım, 100 bin TL. O yüzden bir ay bunu yapmak mantıklı geldi. Yabancı dil eğitimi için en kısa yol bikinili poz paylaşmak, benim için ayıp değil." demişti.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

VÜCUDUNU YOSUN KAPLATTI

Onlyfans hesabını kapatan ünlü fenomen, bir süredir yoga kampında ve burada yaptırdığı bakımları sosyal medya hesabından paylaşıyor. Son olarak üzerini yosun kaplattılar Candan, yarı çıplak pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Ünlü isme "Ne ar kalmış ne haya" gibi yorumlar geldi. İşte Nihal Candan'ın o pozları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading