Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nesrin Cavadzade'nin büyük paniği! Kaçmaya çalışırken rezil oldu

Nesrin Cavadzade'nin büyük paniği! Kaçmaya çalışırken rezil oldu

Uzun süredir Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade, sevgilisine doğum günü partisi organize etti. Parti hazırlıkları için Bebek'te bir kuaföre giden oyuncu, muhabirleri görünce tellerden atlayarak kaçmaya çalıştı.

Magazin

24.02.2024, 17:46

Şu sıralar Üç Kuruş dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Gökhan Alkan'ın doğum günü için sürpriz bir parti organize etti. Parti öncesi Bebek'te kuaföre giden oyuncu, kişisel bakımlarını yaptırdı. Dışarıda gazetecileri gören Cavadzade, ön kapıdan çıkmak yerine arka kapıdan çıkarak demirlerden atladı.

"REZİL OLDUK"

Çıkmaz sokağa doğru koşan oyuncu, kaçma girişiminde başarısız olunca "Bunun neresinden tutarsan tut rezil olduk" dedi. Sevgilisi için hazırladığı doğum günü konseptiyle ilgili konuşan oyuncu, "Bir konsepti vardı işte doğum gününün, düğünle bir ilgisi yok. Biliyorsunuz dizide evleniyorum, sosyal medyada evleniyor gibi görünüyorum ama evlenmiyorum" ifadelerini kullandı.

"BİZ YİNE YAKALANIRIZ"

Düğün yorumları hakkında Cavadzade, "Nişan olduğu için düğün yorumları gelebiliyor, ondan öyle düşünülüyor. Biz onda da böyle arka kapıdan kaçmaya çalışırken yakalanırız kesin. Onda da başaramayız, ne zaman başarabildik ki!" diye konuştu.

"ATLADIĞIM ÇİTLERİ DE ÇEKİN"

Kameralardan kaçmasıyla ilgili konuşan ünlü oyuncu, bir yere yetişmesi gerektiğini söyleyerek "'Böyle kalırsam çok zaman kaybederim' dedim. Şimdi daha da geç kaldım sanırım. Bari görüntü almayı bırakın, bu haberin neresinden görürsen olmaz. Nasıl kurgulayacaksınız çok merak ediyorum. Şu atladığım çitleri de çekin bari" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading