Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nesrin Cavadzade'den 'öpüşme yasağı' açıklaması!

Nesrin Cavadzade'den 'öpüşme yasağı' açıklaması!

Nesrin Cavadzade'nin bir süredir aşk yaşadığı Gökhan Alkan'ın rol arkadaşıyla öpüşmesini yasakladığı iddia edilmişti. Cavadzade'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Yasak Elma setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ilişkilerine dolu dizgin devam ediyor. Çiftten Cavadzade bugün Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı getirdiği iddiasıyla gündeme geldi.

Üç Kuruş dizisiyle yeniden izleyici ile buluşan oyuncunun, sevgilisi Gökhan Alkan'ın Kalp Yarası dizisindeki partneri Yağmur Tanrısevsin ile öpüşmesini istemediği öne sürüldü. Dizinin son bölümlerinde de Gökhan Alkan'ın canlandırdığı Ferit ile Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği Ayşe karakterinin öpüşme sahnesinin olmaması da dikkat çekti.

"KİMSENİN SANATINA MÜDAHALE ETMEM"

Nesrin Cavadzade konuyla ilgili yaptığı açıklamada hakkında çıkan haberleri şaşkınlıkla okuduğunu belirterek "Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz. Bu kişi sevgilim bile olsa. Benim yaptığım işe kimsenin karışmayacağı gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olum anladım. Darısı anlamayanların başına. Sevgilerimle." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading