Yandex Metrica

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu yeniden bir araya getirmişti! Gecenin Ucunda dizisinden kötü haber! Ekrana veda edecek

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu yeniden bir araya getirmişti! Gecenin Ucunda dizisinden kötü haber! Ekrana veda edecek

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, Star TV'nin Gecenin Ucunda dizisinde yeniden bir araya gelmişti. Geçtiğimiz günlerde yayın günü değiştirilen dizinin yakında final yapması bekleniyor.

Magazin

01.04.2024, 23:18

Gecenin Ucunda dizisi, Ekim ayında Star TV'de izleyici karşısına çıktı. Peride Celal'in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, başrollerinde ünlü çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu ikinci kez bir araya getirdi. 

Sezona iddialı giriş yapması beklenen dizi, çarşamba akşamları Kuruluş Osman gibi güçlü yapımlar olması nedeniyle reytinglerde beklentinin altında kaldı. Geçtiğimiz hafta ise gününün değiştirilmesine karar verildi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

GÜN DEĞİŞİKLİĞİ DE FAYDA ETMEDİ

Salı günü yayınlanmaya başlanan dizi, reytinglerde kötü gidişatına devam etti. Dizinin önümüzdeki haftalarda ekran macerasını sonlandıracağı öne sürüldü. İddiaya göre Gecenin Ucunda, birkaç bölüm sonra izleyiciye veda edecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda ikilinin yanı sıra Zuhal Olcay, Levent Özdilek, Bestemsu Özdemir, Sarp Levendoğlu, Bertan Asllani, Şencan Güleryüz ve Gonca Yakut gibi isimler de yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading