Yandex Metrica

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bektaşi mi oldu?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bektaşi mi oldu?

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bektaşi olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Çiftin son dönemde yakın dost olduğu Murat Dalkılıç'ın da Bektaşi olduğu, birlikte proje planladıkları söyleniyor.

Magazin

06.04.2024, 11:28

2016 yılında nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftiyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak görülen Atagül ve Doğulu'nun Bektaşi olduğu öne sürüldü.

Murat Yıldırım ve Tolgahan Sayışman'ın Doç. Dr. Said Sözü Hikmet'in rehberliğinde yaptığı dini paylaşımlar bir dönem çok konuşulmuştu. Son dönemde benzer bir dostluk Neslihan Atagül- Kadir Doğulu ve Murat Dalkılıç arasında yaşanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bektaşi oldukları konuşulan çift, aynı inanışta olan Murat Dalkılıç'ın konserlerini kaçırmıyor ve birlikte proje yapmayı planlıyor. Dalkılıç'ın sevgilisi Sitare Akbaş'ın da bu oluşumda yer aldığı, tarafların rehberleri olan Ali Osmay Güre'yi sık sık ziyarete gittikleri konuşuluyor.

Neslihan ve Kadir çiftinin son olarak kurdukları Alim Yapım'la genç yeteneklere destek olmak istediği biliniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading