Yandex Metrica

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk hakkında konuştu

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk hakkında konuştu

Oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisindeki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile samimi halleri hakkında sessizliğini bozdu.

Magazin

15.02.2024, 20:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde başrolleri paylaşan Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu, samimi tavırlarıyla dikkat çekmişti. Önceki gün Kadir Doğulu ile Nişantaşı'nda görüntülenen Neslihan Atagül, video hakkında sessizliğini bozdu.

"KADİR VE SERRA GAYET UYUMLU"

Ünlü oyuncu, Aşkın Tarifi dizisini beğeniyle izlediğini, eşi Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk ile iyi bir ikili olduğunu belirtti. Atagül, "Ben çok eğleniyorum izlerken, gayet uyumlular" dedi.

"KENDİMİ YORMUYORUM"

Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler yaşayan ve tedavi gören Atagül, sağlık durumuyla ilgili şöyle dedi:

"Çok daha iyiyim, düzene giriyorum. Yemek düzenime dikkat etmem gerek hayatım boyunca. Çok daha yeni kendimi toparladığım için yavaş yavaş sporu da hayatıma alacağım. Çok yormuyorum kendimi."

"CİDDİ BİR ŞEY YAŞADIM"

Setlere ne zaman döneceği sorusuna yanıt veren Atagül, "Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki şimdi ne söylesem... Uzak kalmak değil, dinleniyorum. Ciddi bir şey yaşadım. Onun tam olarak geçmesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading