Yandex Metrica

Nergis Kumbasar sorulara sinirlendi: Bana Mehmet Ali'yi sormayın!

Nergis Kumbasar sorulara sinirlendi: Bana Mehmet Ali'yi sormayın!

Nergis Kumbasar'a eski eşi Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'a attığı iddia edilen taciz mesajları soruldu. Kumbasar, "Bana onu sormayın." dedi.

Magazin

08.04.2024, 19:23

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son günlerde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a attığı taciz mesajları ve ses kayıtları ile gündeme geldi. İddiaları yalanlayan Erbil, telefonunu asistanının kullandığını söylerken, Ece Ronay şovmen hakkında iki ay tedbir kararı aldırdı.

Magazin Burada'nın haberine göre Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Gazetecileri karşısında gören 58 yaşındaki oyuncu, "Arkadaşlar ne olur çekmeyin, makyajım yok." dedi.

"BANA MEHMET ALİ'Yİ SORMAYIN"

Gazeteciler Kumbasar'a Mehmet Ali Ebil'in Ece Ronay ile yaşadığı olayları sordu. Oyuncu, "Bana Mehmet Ali Erbil ile ilgili soru sormayın. Bu olayın muhatabı ben değilim. Bana benim işimle ilgili soru sorun" yanıtını verdi.

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil, 1989 yılında nikah masasına oturmuş, 1996'da ise yollarını ayırmıştı. Çiftin bu evliliğinden Yasmin isimli bir kızları var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading