Yandex Metrica
SON DAKİKA
Necati Şaşmaz'dan Kurtlar Vadisi hayranlarını sevindiren haber! Efsane geri dönüyor! Tarihi de açıkladı

Necati Şaşmaz'dan Kurtlar Vadisi hayranlarını sevindiren haber! Efsane geri dönüyor! Tarihi de açıkladı

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle akıllara kazınan Necati Şaşmaz, dizinin hayranlarına müjdeyi verdi. Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleriyle ekrana döneceğini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelmişti. Sağlığına kavuşan Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk oldu. Sanatçı, Alanson'un sorularını yanıtlarken, Kurtlar Vadisi hayranlarına da müjdeli haberi verdi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

OCAK AYINDA BAŞLAYACAK

Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri için yeni yılda çalışmalara başlayacaklarını belirten Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" dedi. Ünlü oyuncu, "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" diye konuştu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

ANİDEN RAHATSIZLANMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda aniden rahatsızlanan ünlü oyuncu, operasyon geçirmişti. Göğüs ağrısı ve kolunda uyuşukluk şikayetiyle hastaneye giden Şaşmaz'ın damar tıkanıklığı olduğu ortaya çıkmış ve damarının açılması için ameliyat olmuştu. Taburcu olduktan sonra paylaşımda bulunan Şaşmaz, "Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler. Geçmiş oldu. İşimizin başındayız" notunu düşmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading