Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in nafaka davasında flaş gelişme! Belgeleriyle kanıtladı

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in nafaka davasında flaş gelişme! Belgeleriyle kanıtladı

Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal'ı nafakasını ödemediği gerekçesiyle mahkemeye vermişti. Ünlü popçu ise Jahovic'e toplamda 1,8 milyon lira ödediğini belgeleriyle kanıtladı.

Magazin

23.01.2024, 18:54

2008 yılında dünyaevine giren ve 2018 yılında boşanma kararı alan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic arasında sular durulmuyor. Sırp şarkıcı, eski eşi Mustafa Sandal'ın kendisine nafaka ödemediğini iddia ederek dava açmıştı. Davada yeni bir gelişme yaşandı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, İstanbul Nöbetçi İcra Mahkemesi'nin verdiği kararda, ünlü popçunun Jahovic'e 968 bin lira nafaka ödediği banka dekontlarıyla belirlendi.

Diğer yandan Jahovic'e Çubuklu Vadi'deki villanın iki yıllık kira bedeli olarak 900 bin lira daha ödendiği belirtildi. Sandal'ın oğulları Yaman ve Yavuz’un okul taksitleri ile diğer tüm zorunlu ihtiyaçlarını da eksiksiz ödediği de mahkeme kararında görüldü.İstanbul 2. İcra Hukuk Mahkemesi, nafakaları ödemediği iddiasına karşı Mustafa Sandal'ın durdurma talebini kabul etti. Şarkıcının nafaka iptali için açtığı davada karar önümüzdeki duruşmalarda çıkacak.

4 MİLYON EUROLUK YATIRIM

Geçimini sağlamakta zorlandığını söyleyerek Mustafa Sandal'ı icraya veren Jahovic'in kozmetik firması 'YaEmina' için Sırp bir iş adamından 4 milyon Euro yatırım desteği ve aylık 10 bin dolar maaş aldığı da öğrenildi. Ayrıca Sırbistan'da aylık yaklaşık 50 bin lira kira geliri de olduğu konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading