Yandex Metrica

Mustafa Sandal Reha Muhtar'a meydan okudu! 'Yüreğin varsa sokağa çık'

Mustafa Sandal Reha Muhtar'a meydan okudu! 'Yüreğin varsa sokağa çık'

Reha Muhtar'ın kızına bağırdığına dair ses kaydının yankıları devam ediyor. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Muhtar'a tepki gösterdi. Sandal, "Yüreğin varsa sokağa çık" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:53

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uygulandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Deniz Uğur, açtığı geçici velayet davasını kazandı. Reha Muhtar hakkında 2 ay süreyle uzaklaştırma kararı verildi. Oyuncu, daha sonra Muhtar'ın kızına bağırdığı ses kaydını yayınladı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"ACI ÇEKEN BENİM KIZIMIN SESİ"

Uğur, "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" ifadelerini kullandı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"YÜREĞİN VARSA SOKAĞA ÇIK"

Reha Muhtar'a birçok ünlü isimden tepki geldi. Mustafa Sandal da o ses kaydına sessiz kalmadı. Twitter hesabından tepki gösteren Sandal, "Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar'ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler" dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading