Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mustafa Keser: Olay yaratacak açıklamalarım olacak

Mustafa Keser: Olay yaratacak açıklamalarım olacak

Benzemez Kimse Sana programının yayından kaldırılmasından sonra Mustafa Keser, Bülent Ersoy hakkında gündeme oturan açıklamalarda bulunmuştu. 76 yaşındaki sanatçı, "Olay yaratacak açıklamalarım olacak" dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Star TV'de Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunuculuğunu yaptığo 'Benzemez Kimse Bize' programı, iki bölüm sonra yayından kaldırıldı. Haberin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Mustafa Keser, aksaklıkların Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklandığını söylemişti.

Önceki gece Ataköy'de sahne alan Keser, sosyal medyada Bülent Ersoy'u hedef alan paylaşımına dair soruları yanıtladı.

"TÜM TÜRKİYE ŞOK OLACAK"

Usta sanatçı, "Bir hafta sonra bu hususta olay yaratacak açıklamalarım olacak. Paylaşımdan sonra Bülent Hanım'la görüşmedim. Hadise yeni. Program kaldırıldı. Gerekli olanı sosyal medyadan yazdım. Bülent Hanım'la ilgili çarpıcı açıklamaları daha sonra yapacağım. Bütün Türkiye şoke olacak" diye konuştu.

"İlk programda Bülent Hanım hakkında bir çok şey yazıldı. Alkollü olduğu iddiası sosyal medyada gündem yarattı. Konuşmalarınız bu yönde mi olacak? " sorusunu yanıtlayan Keser, "Her şeyle ilgili konuşacağım. Programla ilgili, başka şeylerle ilgili. O basın toplantısında gelen bütün soruların cevabını bulacaksınız. Zaten kendisiyle ilgili ne dediysek orada yazıyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading