Yandex Metrica

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı? İlk açıklama geldi

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı? İlk açıklama geldi

Bir süredir aşk yaşayan Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş'ın ayrıldığı iddia edildi. Akbaş, ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Başrollerinde Barış Falay ve Saygın Soysal'ın paylaştığı 'Sen Ben Lenin' filminin galası dün akşam Atlas Sineması'nda gerçekleşti. Oyuncu Sitare Akbaş da galaya katılan isimler arasında yer aldı. Akbaş, "Yönetmen dostumla film izlemeye geldik. Destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

AYRILIK İDDİASI

33 yaşındaki oyuncu, sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı. Akbaş, "İyiyiz çok teşekkür ederim, her şey yolunda. Mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Dalkılıç'ın son dönemde popülerliğinin azaldığı söylentileri hakkında da konuşan Akbaş, "Bu konuyla alakalı bir şey söylemem istemem. Çünkü o bir isim ve bazı seviyeler düşülemeyecek kadar yüksekte. O da çok başarılı bir sanatçı, eminim ki çok daha güzelliklerle daha da başarılı işlere imza atacaktır. Kimse hakkında böyle bir şey söylemek hoş olmaz" dedi.

"İŞİMLE ANILMAK İSTERİM"

Basın mensuplarının "Özel hayatınızla gündeme gelmek sizi etkiliyor mu?" sorusuna oyuncu "İnsan yaptığı işle anılmayı tercih eder. 'Mahrem' denilen şey insanın özeline ait, bence o alana kimse girmemeli" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading