Yandex Metrica
SON DAKİKA
Murat Dalkılıç kimdir, kaç yaşında? Murat Dalkılıç sevgilisi...

Murat Dalkılıç kimdir, kaç yaşında? Murat Dalkılıç sevgilisi...

Adı Sitare Akbaş ile anılan Murat Dalkılıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Murat Dalkılıç'ın şarkıları... İşte tüm detaylar haberimizde...

Magazin

15.02.2024, 20:28

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Babası Mehmet Sedat Dalkılıç, annesi Hanife Kural'dır. İlk ve orta öğretimini Kuşadası'nda tamamlayan Dalkılıç,daha o yaşlarda basketbol ile ilgilenmeye başladı. Bir yandan da müzik, resim gibi alanları hobi olarak geliştirdi. 15 Yaşındayken okulda kurduğu müzik grubunun solistliğini üstlendi. Murat Dalkılıç Kuşadası'da yaşarken 17 yaşında profesyonel basketbolcu oldu. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakarak müziğe daha çok yönelmeye başladı. Murat Dalkılıç, cafe ve barlarda gitar çalarak müzik kariyerine adım atmış oldu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MURAT DALKILIÇ'IN ŞARKILARI

Murat Dalkılıç ilk albümü “Kasaba”yı 2008 yılında çıkardı. İlk büyük çıkışını da Murat Boz ile düet yaptığı Kasaba şarkısıyla yaptı ve pek çok listede 1 numaaya yükselen şarkı sayesinde ismi duyulmaya başladı. Piyano eğitimi de alan Murat Dalkılıç, 2012 yılında İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü tamamladı. 2013 Yılında ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema – Televizyon bölümünde master eğitimine başladı. Müzik kariyerine ek olarak Murat Dalkılıç 20 Eylül 2014 tarihinde başlayan ve senaryosu Gani Müjde'ye ait olan Sil Baştan isimli dizide Emre Kınay, Sergen Yalçın, Dilara Gönder, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer gibi isimlere eşlik etti. Bir Güzellik Yap, Kasaba, Pardon, Mehaba, La Fontaine ise sanatçının diğer albümleri.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MURAT DALKILIÇ'IN ESKİ EŞİ, SEVGİLİSİ KİM?

Murat Dalkılıç, 24 Ağustos 2015 tarihinde hayatını birleştirdiği oyuncu Merve Boluğur ile 11 Eylül 2017 tarihinde yollarını ayırdı. Ardından Hande Erçel ile uzun soluklu bir aşk yaşadı. Geçtiğimiz yıl ilişkilerini tamamen sonlandırmalarının ardından Murat Dalkılıç, eski sevgilisi Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile anılmaya başladı. Şuan için bir aşk açıklaması yapmayan oyuncu Sitare Akbaş ve ünlü şarkıcı Dalkılıç, birlikte görüntülendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading