Yandex Metrica
SON DAKİKA
Murat Dalkılıç'ın zor günü! Babası kalp krizi geçirdi

Murat Dalkılıç'ın zor günü! Babası kalp krizi geçirdi

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın babası Mehmet Sedat Dalkılıç, Kuşadası'nda kalp krizi geçirdi. Şarkıcı, durumu öğrenir öğrenmez kardeşi ve sevgilisi Sitare Akbaş ile hastaneye geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:22

Murat Dalkılıç'ın 64 yaşındaki babası Mehmet Sedat Dalkılıç, Kuşadası'nda geçirdiği kalp krizi sonucu Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Dalkılıç, buradaki tedavisinden sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Uygulanan anjiyonun ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden Baba Dalkılıç'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HASTANEYE KOŞTU

Babasının kalp krizi geçirdiğini öğrenen Murat Dalkılıç, kardeşi Elif Dalkılıç ve sevgilisi Sitare Akbaş ile birlikte Aydın'a geldi. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer tarafından karşılanan Murat Dalkılıç, babasının doktorundan bilgi aldı.

"NORMALE DÖNECEK DİYE UMUYORUM"

Babasının sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan şarkıcı, "İyi olacak inanıyorum. Doktorlardan aldığım bilgiler doğrultusunda babamın durumunun iyi olduğunu öğrendim. Sanırım yarın veya yarından sonra daha da normale dönecek diye umuyorum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading