Yandex Metrica

Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan aşk mı yaşıyor? Gözler Yürek Çıkmazı'nın yıldızı Alp Navruz'a çevrildi

Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan aşk mı yaşıyor? Gözler Yürek Çıkmazı'nın yıldızı Alp Navruz'a çevrildi

Alp Navruz ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Ayça Ayşin Turan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ünlü oyuncunun Murat Boz ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 20:02

Dinle Sevgili dizisiyle kariyerine başlayan, Karagül dizisinde canlandırdığı Ada karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Ayça Ayşin Turan, son olarak Ada Masalı dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizideki rol arkadaşı Alp Navruz'la bir süredir aşk yaşayan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Nikah masasına oturmaları beklenen çiftin ayrılığı herkesi şaşırtırken, güzel oyuncu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

GÖZLERDEN UZAK YAŞAMAK İSTİYORLAR

İddiaya göre Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz haftalarda Kuruçeşme'de bir mekanda Murat Boz ile gece boyu sohbet etti. Gece sonunda ikilinin dans ettiği, arkadaşlıklarının ise kısa süre içinde aşka dönüştüğü öne sürüldü. Çiftin ilişkilerini bir süre gözlerden uzak yaşamaya karar verdiği ve bu nedenle gizli tuttukları söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading