Yandex Metrica
SON DAKİKA
Müge Anlı'nın herkesten sakladığı fotoğraflar ortaya çıktı! O fotoğraflara eşinden bomba yorum

Müge Anlı'nın herkesten sakladığı fotoğraflar ortaya çıktı! O fotoğraflara eşinden bomba yorum

Ünlü sunucu Müge Anlı ile nikah masasına oturan Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medya hesabından nikah fotoğraflarıyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin

23.02.2024, 00:36

ATV ekranlarında uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen Müge Anlı, başarısıyla adından söz ettiriyor. Yaptığı programla reyting rekorları kıran Anlı, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ünlü sunucu geçtiğimiz hafta canlı yayında evleneceğini açıklamıştı. Anlı, "Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu" dedi.

Müge Anlı, cumartesi günü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu. İkilinin nikah fotoğrafları merakla beklenirken, Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan şaşırtan bir paylaşım geldi. 

"ADIMA BİRÇOK SAHTE HESAP AÇILDI"

Yüzbaşıoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz. Bununla ilgili çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmamızın sebebi sosyal medyada adıma açılmış çok sayıda sahte hesap olması ve insanların yanlış bilgilendirilmesidir. Adıma açılmış sahte hesaplar kapatılıktan sonra bu görüntüler sizlerle paylaşılacaktır"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading