Yandex Metrica

Müge Anlı nikahı ne zaman kıyılacak? Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evlenecek?

Müge Anlı nikahı ne zaman kıyılacak? Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evlenecek?

Tatlı Sert programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan Müge Anlı hakkında merak edilen, "Müge Anlı nikahı ne zaman kıyılacak? Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evlenecek?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Magazin

02.04.2024, 13:33

Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, bu kez canlı yayında kendi özel hayatı konusunda bilgi verdi. Merak edilen, "Müge Anlı nikahı ne zaman kıyılacak? Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evlenecek?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI DAHA ÖNCE EVLENDİ Mİ?

Tatlı Sert programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan Müge Anlı, 1993'te evlendiği gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI NE ZAMAN EVLENİYOR?

2. Sayfa'nın haberine göre geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading