Yandex Metrica

Müge Anlı Ezel Bayraktar Kısmetse Olur'a mı katılıyor?

Müge Anlı Ezel Bayraktar Kısmetse Olur'a mı katılıyor?

Müge Anlı'da abisi ve yengesini dolandıran Ezel Bayraktar, günlerdir gündemden düşmüyor. Oyunculuk hayalleriyle akıllara kazınan Ezel'in Kısmetse Olur'a katılacağı iddia edildi.

Magazin

23.01.2024, 20:13

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçtiğimiz haftalarda ilginç bir olaya sahne oldu. Hasta olan yengesinin tedavi parasını alıp kaçan ve adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer, oyuncu olmak istediğini söylemişti. 

Hollywood'a kadar gitmek ve dünya çapında ünlü bir oyuncu olmak isteyen Ezel Bayraktar'a iş teklifi gelmişti. Borcunu ödeyeceğini söyleyen Ezel ise iş teklifini kabul etmişti.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

EZEL BAYRAKTAR KISMETSE OLUR'A MI KATILIYOR?

Son günlerde Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden olan Ezel'in Kısmetse Olur'a katılacağı öne sürüldü. Haftalardır gündemden düşmeyen Ezel, TikTok'ta yaptığı yayında Kısmetse Olur programına katılacağını söyledi.

Medyavivor'un haberine göre, Onur Sermik, canlı yayın yaptığı Ezel Bayraktar'a "Kısmetse Olur'a katılırsan patlarsın, mutlaka katıl" demesi üzerine Bayraktar "Tamam abi katılacağım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading