Yandex Metrica

Müge Anlı'da şok eden olay! 12 milyonluk serveti kriptoda yedi sonra helallik istedi

Müge Anlı'da şok eden olay! 12 milyonluk serveti kriptoda yedi sonra helallik istedi

Müge Anlı’nın programında şok eden bir olay yaşandı. Programda18 gündür kayıp olan bir gencin ailesinin 12 milyonluk servetini kripto para piyasasında kaybettiği ortaya çıktı, ailesi ne yapacağını bilemedi. Sonrasında ise canlı yayında helallik istedi.

Magazin

24.04.2024, 12:53

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Muhterem ve Ali Durkun çifti, 18 gündür kayıp olan çocukları Uğur Durkun'ı bulmak için başvurdu. Gence ulaşıldı ve canlı yayına bağlanması sağlandı. Ancak aile korkunç gerçeği Müge Anlı2nın programında öğrenildi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

18 GÜNDÜR KAYIP OLAN GENÇ, ŞOK EDEN GERÇEKLE ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 gündür kayıp olan bir gencin ailesinin 12 milyonluk servetini kripto para piyasasında kaybettiği ortaya çıktı. Kuzenine "Ben 27 arabayı ve evi sattım. Ailemin yüzüne bakamam, onlarla görüşemem" diyen genç, canlı yayında kendisine ulaşmak isteyen ailesine ise "27 araç değil 14 araç sattım. Öyle gerektiği için gittim. Hakkınızı helal edin. Başka bir şey demek istemiyorum. Ne yaptığımın farkındayım" dedi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

12 MİLYON LİRALIK SERVETİ KAYBETTİ

Uğur Durkun'un ailesinin toplamda 12 milyon liralık servetini kripto para piyasasında kaybettiği ortaya çıktı. Noter işlerini beceremediği için babasından genel vekaletname alan Durkun'un, kuzenine ise "Ben 27 arabayı ve evi sattım. Ailemin yüzüne bakamam, onlarla görüşemem" dediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading