Yandex Metrica

Müge Anlı'da Sinan Sardoğan sonunda itiraf etti! O sözlerden sonra stüdyo buz kesti

Müge Anlı'da Sinan Sardoğan sonunda itiraf etti! O sözlerden sonra stüdyo buz kesti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, günlerdir Sinan Sardoğan'ın açıklamalarıyla gündeme geliyor. Müge Anlı, programın bugünkü bölümünde Sinan'ın yalanladığı ses kaydını dinletti. Sinan'ın kayıttan sonraki tepkisi herkesi şoke etti.

Magazin

23.04.2024, 21:31

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe gizemi devam ediyor. Şüpheleri üzerine çeken ve köydeki birçok kişiyi taciz ettiği ortaya çıkan Sinan Sardoğan ise konuşmamakta ısrar etmeyi sürdürüyor. ATV'de ekrana gelen programın bugünkü yayınında önemli gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı'nın soruları üzerine Sinan Sardoğan, Arife Gökçe'nin kardeşi Hamide Eroğlu ve kızı hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"KIZINI VERMEDİ, KAFAYI TAKTIM"

Müge Anlı'nın "Sen yalan söylerken bir şeyi unutuyorsun evli olduğun için. Aileler birbirine güvenirler, ne bekliyordun, kadıının eşiyle boşanıp seninle evlenmesini mi?" sözleri üzerine Sinan "O boşanmazsa bekar kızı var. O evlenebilir benimle. Annemle gittik, Allah'ın emriyle istedim. Annem de dedi bir kere 'Bacılık şu kızını Sinan'a ver' dedi. Hamide de 'O onun kardeşi' dedi. Nereden kardeşi oluyorum ben onun?" dedi.

Sinan Sardoğan, Anlı'nın ısrarları üzerine "Evet Hamide'ye de Arife'ye de o yüzden kafayı taktım, mesajları o yüzden attım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading