Yandex Metrica

Müge Anlı Bilsen Pirpor olayı nedir? Bilsen Pirpor'a ne oldu?

Müge Anlı Bilsen Pirpor olayı nedir? Bilsen Pirpor'a ne oldu?

Müge Anlı'da şu an Bulgaristan göçmeni Bilsen Pirpor aranıyor. Bilsen Pirpor olayında yeni gelişme yaşandı. Müge Anlı Bilsen Pirpor olayı ne? Bilsen Pirpor bulundu mu?

Magazin

23.01.2024, 18:12

Faili meçhul olaylar ve kayıpların bulunması konusunda Müge Anlı ve ekibi adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bir kayıp vakası ile gündemde. Ağustos ayından beri kayıp olan Bulgaristan göçmeni Bilsen Pirpor'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Müge Anlı Bilsen Pirpor olayı ne? Bilsen Pirpor bulundu mu?

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

BİLSEN PİRPOR OLAYI NE?

Kırklareli Lüleburgaz'da yaşayan, hem Türk hem Bulgar vatandaşı olan 58 yaşındaki Bilsen Pirpor, Ağustos ayından beri kayıp. Dün yayınlanan programda Sanayi bölgesi yakınlarındaki Taşköprü'nün orada bir ceset bulunduğu ve otopsiye gönderildiği açıklanmıştı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

BİLSEN PİRPOR BULUNDU MU?

Müge Anlı'nın bugünkü programında otopsi sonucu açıklandı. 69 gündür aranan Bilsen Pirpor'un öldüğü açıklandı. 58 yaşındaki Pirpor'un neden öldüğü henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading