Yandex Metrica
SON DAKİKA
Morena Taraku 'Berdan Mardini' sorularını yanıtsız bıraktı

Morena Taraku 'Berdan Mardini' sorularını yanıtsız bıraktı

On yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda olaylı şekilde noktalayan Berdan Mardini'nin Morena Taraku ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Taraku, haberlerin ardından Nişantaşı'nda görüntülendi.

Magazin

23.01.2024, 18:16

Ünlü türkücü Berdan Mardini, Fatoş Yelliler ile olan evliliğini olaylı bir şekilde sonlandırmıştı. Mardini'nin Kosovalı şarkıcı Morena Taraku ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Şarkıcının yakın çevresine "Morena'da aşk duygusunu gerçek anlamda yaşadım. Onunlayken çok mutluyum, hayatı tekrardan onunla buldum" dediği öne sürüldü. 

Mardini'nin doğum günü kutlamasını da Taraku'nun organize ettiği ortaya çıkmıştı. 43 yaşındaki Mardini ile kendisinden 15 yaş küçük Morena Taraku'nun komşu olması dikkat çekmişti.

SORULARA SESSİZ KALDI

İddialar sonrası Taraku, önceki gün Nişantaşı City's'te objektiflere yansıdı. Alışverişini tamamladıktan sonra AVM'den ayrılan Taraku, basın mensuplarıyla karşılaştı. Berdan Mardini ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih eden şarkıcı, 200 bin TL değerindeki ATV'sine binerek uzaklaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading