Yandex Metrica

Modacısından çok konuşulacak iddia gelmişti! Gülben Ergen sessizliğini bozdu! 'Ortalık yangın yeri'

Modacısından çok konuşulacak iddia gelmişti! Gülben Ergen sessizliğini bozdu! 'Ortalık yangın yeri'

Modacı Halil Ülgü, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda Gülben Ergen'in kendisinden kıyafet aldığını ancak yaptıkları sözleşmeye uymadığını öne sürmüştü. Gülben Ergen'den günler sonra açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:56

Gülben Ergen, son dönemde tasarımcı Halil Ülgü'nün iddialarıyla gündemde. Ülgü, Gülben Ergen ile PR anlaşması yaptıklarını ancak ünlü şarkıcının sözleşmeye uymadığını söyleyerek dava açmıştı.

Ülgü, PR çalışması kapsamında Gülben Ergen'in kıyafeti ismi ile paylaşması şartının olduğunu ancak şarkıcının bunu yapmadığını ve kendilerini engellediğini öne sürdü. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"TASARIMLARIN POPÜLERLİKTEN DAHA DEĞERLİ"

Gülben Ergen, günlerdir tartışma yaratan o iddialara karşı sessizliğini bozdu. Instagram hesabından açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Günlerdir ortalık yangın yeri. Nasıl markamı etiketlemez? Bir paylaşımda etiketlemişim, diğerinde etiketlememişim. Kaldı ki yıllardır sevdiğim dostlarımı mecbur olarak değil içimden gelerek özenle etiketlerim. Halil Ülgü kardeşim, değerli tasarımların bence popülerlikten çok daha değerli. İsmimin sana kattıklarına ihtiyacın olmayacak kadar creative olduğuna inancım sonsuz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading