Yandex Metrica

Miss Turkey 2021 Dilara Korkmaz sırrını açıkladı: 16 saat aç kalıyorum

Miss Turkey 2021 Dilara Korkmaz sırrını açıkladı: 16 saat aç kalıyorum

Miss Turkey 2021 güzeli Dilara Korkmaz, fit görünümünün sırrını verdi. Haftanın beş günü spor yaptığını söyleyen Korkmaz, "16 saat aç kalıyorum" dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Miss Turkey 2021 güzeli Dilara Korkmaz, Miss World için hazırlıklarına devam ediyor. NTV'ye özel röportaj veren tescilli güzel, fit görünümünün sırrını açıkladı.

"16 SAAT AÇ KALIYORUM"

Miss World hazırlık sürecinde neler yaptığını ve nasıl beslendiğini anlatan Korkmaz, kişisel olarak çalıştığı bir koçu olduğunu belirtti.

Normal zamanda yaptığı sporun dışında bu süreçte çoğalttığını ve hızlandırdığını söyleyen Korkmaz, "Oruç diyeti yapıyorum. 16 saat aç kalıyorum. Günün 16 saatini aç geçiriyorum. Örneğin akşam 5'te yemek yemeyi kesiyorum sabah 9'a kadar bir şey yemiyorum. Sadece arada su içiyorum. Sağlıklı beslenmeyi sevdiğim için kendime tarifler yapıyorum ve protein ağırlık besleniyorum. Gün içerisinde vitaminler alıyorum. Özel bir karışımım yok." diye konuştu.

"ŞEYTANIN BACAĞINI KIRABİLİRİM"

Tescilli güzel, "Son olarak Azra Akın’dan sonra dünyada pek ses getiremedik. Bu sene şeytanın bacağını siz kırabilecek misiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Kesinlikle şeytanın bacağını kırabileceğime inanıyorum. Çok yoğun bir tempo içinde çalışıyorum, Dilara'nın en iyi versiyonunu yaratmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Sadece kendimi değil ülkemi temsil etmek omuzlarımda çok büyük bir yük ama bu yükü çok güzel sırtlandım. Spor yapıyorum, kendime çok iyi bakıyorum. Neden olmasın?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading