Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mısırlı milyarderle aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile mi?

Mısırlı milyarderle aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile mi?

Mısırlı iş adamı sevgilisi ile evleneceklerini duyuran Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddia edildi. Subaşı'nın paylaşımları iddiaları güçlendirdi.

Magazin

08.02.2024, 20:28

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren, Kasım 2018'de ise tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlıkları yapıyor.

Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sevgilisi ile düğün hazırlıklarına başladıklarını duyurmuştu. Subaşı, "Düğün için yapılacaklar listesi. Önce konuk listesi hazırlama.. Aman Tanrı'm, çok heyecanlıyım." ifadelerini kullanmıştı.

ANİ KARARIN NEDENİ BEBEK Mİ?

Subaşı'nın ani evlilik kararı, hamile olduğu iddialarını gündeme getirmişti. Fenomenin son paylaştığı fotoğrafları ise bu iddiaları alevlendirdi. 30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin Ibiza adasından paylaştığı görüntülerinde eliyle karnını gizlemesi, takipçilerin dikkatinden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'nın karnının belirginleştiği görülen fotoğrafa, "Hamile sanırım", "Kilo almış sanki", "Karnı çıkmış", "Hamile bence", "Bebek göründü" şeklinde yorumlar yapıldı.

115 BİN TL'LİK NAFAKAYA VEDA

Şeyma Subaşı, 2017 yılında nikah masasına oturduğu Acun Ilıcalı'dan bir yıl sonra boşanmıştı. Ilıcalı, eski eşi Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk nafakası ödüyordu. Boşanma protokolüne göre Subaşı, sevgilisiyle evlendiğinde 115 bin TL'lik nafakayı artık alamayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading