Yandex Metrica

Mısırlı gazeteciden 'Mohammed Alsaloussi' açıklaması!

Mısırlı gazeteciden 'Mohammed Alsaloussi' açıklaması!

Mısırlı gazeteci Amer Fouad, Şeyma Subaşı'nın nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Mohammed Al Salossi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 17:33

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile ilgili iddialar devam ediyor. Al Saloussi'nin her şeyinin yalan olduğu, dolandırıcılık yaptığı söyleniyordu. Hatta Kanada'da yalan belge nedeniyle pasaportunun bir süre iptal edildiği de ortaya çıkmıştı.

Mısırlı gazeteci Amer Fouad, geçtiğimiz günlerde Subaşı'nın Mısırlı milyarder olarak anılan sevgilisi Al Saloussi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Günaydın'dan Sonat Bahar'a konuşan Fouad, bir gazeteci olarak Mohammed Alsaloussi ismini hiç duymadığını ve böyle bir iş adamı olmadığını söyledi. Fouad "Mohammed Alsaloussi milyarder falan olamaz." dedi.

"HABERLERDE ADI BİLE GEÇMİYOR"

"Milyarder olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussi'nin Mısır kaynaklı haberlerde adı bile geçmiyor." ifadelerini kullanan Fouad, Arap medyasında çıkan küçük haberlerin Türk medyasından çeviri niteliğinde olduğunu söyledi.

"ZENGİN AİLEYE MENSUP OLDUĞU YALAN"

Amer Fouad, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Adam, Mısır için bir bilinmeyen. Mısır'ın en zengin sekiz ailesinden birinin mensubu olduğu yalan! Tüm listeleri 2017 yılına kadar inceledim, adı bile geçmiyor. Zaten Mısır'ın zengin listesini iki büyük aile oluşturuyor. O da Medoo'nunki değil."

"İSMİNİ HİÇ DUYMADIM"

Mısır'da bir şeyhin oğlu olduğuna dair haberleri de yalanlayan Fouad, Alsaloussi'nin babasının ismini de araştırdığını ancak bir bilgi bulamadığını söyledi. Amer Fouad, "Ben yıllarca Mısır'da yaşamış bir gazeteci olarak bu kişinin ismini hiç duymadım. Amerika'da yaşadığı söyleniyor ama zengin bir Mısırlı nerede yaşarsa yaşasın mutlaka bilirdik." şeklinde konuştu.

"MİLYARDER FALAN OLAMAZ"

"Fotoğraflardan zengin biri gibi duruyor ama milyarder falan olamaz." diyen Mısırlı gazeteci, Arap dünyasındaki milyarderlerin sayısının belli olduğunu, Subaşı'nın sevgilisinin ise onların arasında yer almadığını söyledi. "Mısır'da adından söz edilen bir iş insanı da değil. Ben hiç duymadım." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading