Yandex Metrica

Miray Akay kiminle nişanlandı? Miray Akay'ın nişanlısı kimdir?

Miray Akay kiminle nişanlandı? Miray Akay'ın nişanlısı kimdir?

Güneş'in kızları dizisiyle çıkış yakalayan Miray Akay rol arkadaşı Erdem Şanlı ile nişanlandı. Peki Miray Akay'ın nişanlısı Erdem Şanlı kim? İşte Erdem Şanlı hakkında detaylar..

Magazin

04.04.2024, 16:42

Limit isimli dijital bir dizide oynayan Miray Akay rol arkadaşı Erdem Şanlı ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, aşklarını sosyal medyadan duyurdu. Böylece bir dizi aşkı daha gerçek olmuş oldu. Haberin ardından Miray Akay kiminle nişanlandı? Miray Akay'ın nişanlısı Erdem Şanlı kimdir? soruları araştırılıyor. Peki Miray Akay'ın nişanlısı Erdem Şanlı kimdir? Oyuncunun hayatıyla ilgili detaylar...

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

MİRAY AKAY'IN NİŞANLISI ERDEM ŞANLI KİMDİR?

2 Eylül 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Boşnak bir ailenin çocuğu olan Erdem Şanlı'nın babası bir spor kulübü başkanı ve annesi emekli muhasebecidir. Şanlı, 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanarak İstanbul'a gelmiştir. Oyuncu, önceleri TV projelerinde kamera arkasında çalışmıştır.

Erdem Şanlı, ilk olarak Avlu dizisiyle oyunculuğa adım attı ve dizide Ertan Saban'ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019'da ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen'in oğlu Dinçer karakterini oynadı. Tims yapım şirketi tarafından hayata geçirilen "Kovala" isimli sinema filminde rol aldı. Şimdilerde O3 Medya'nın Son Yaz isimli dizisinde Kaan karakterini canlandırıyor.

Miray akay erdem şanlı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading