Yandex Metrica

Mine Tugay'dan sonra Yalı Çapkını'nda bir bomba daha! Diziye öyle biri geliyor ki yer yerinden oynayacak

Mine Tugay'dan sonra Yalı Çapkını'nda bir bomba daha! Diziye öyle biri geliyor ki yer yerinden oynayacak

Star TV'nin Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Mine Tugay'ın ardından yeni bir isim daha geliyor.

Magazin

18.03.2024, 18:45

Burcu Alptekin'in yönettiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Yalı Çapkını, sezona damgasını vuran yapım oldu. Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun üstlendiği dizi, hem güçlü oyuncu kadrosuyla hem senaryosuyla adından övgüyle söz ettiriyor. 

Dizinin 16. bölümünde diziye Mine Tugay Orhan Korhan'ın eski sevgilisi 'Defne' olarak dahil olmuştu. Şimdi ise bir başka isim katılıyor.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

EFE KARAKTERİ ORTALIĞI KARIŞTIRACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Fırat Çelik de Yalı Çapkını'na konuk olacak. Defne'nin arkadaşı Efe rolünü oynayacak. Yurt dışından gelen Efe, gerilimin yüksek olduğu dizide ortalığı karıştıracak. Efe karakterinin yaklaşık 5 bölüm dizide kalması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading