Yandex Metrica

Sitede Ara

Mevlana dizisinde rol alıyordu... Can Nergis acı haberle sarsıldı!

Mevlana dizisinde rol alıyordu... Can Nergis acı haberle sarsıldı!

Birçok başarılı projede yer alan, son olarak Mevlana dizisinde rol alan Can Nergis'ten üzen haber geldi. Oyuncunun babası hayatını kaybetti.

Magazin

22.03.2024, 21:19

'Anne', 'Börü', 'Tatlı İntikam' gibi projelerde yer alan, şimdilerde ise Mevlana dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Can Nergis aldığı acı haberle sarsıldı. Nergis'in babası vefat etti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dün akşam saatlerinde aldığı acı haberle yıkılan oyuncunun apar topar Adana'ya yola çıktığı öğrenildi. Oyuncunun babasının vefat nedeniyle ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

CAN NERGİS KİMDİR?

27 Mayıs 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Can Nergis oyuncudur. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da bitiren Nergis, üniversite eğitimi için Londra'ya gitti. Bir süre sonra Uzak Doğu'ya giden oyuncu, Çin ve Tayland'da modellik yaptı. Tayland'da 8 yıl kalan Nergis, burda bir restoran açtı. 2011'de Türkiye'ye dönerek televizyon dünyasına 'Her Şeye Rağmen' dizisiyle adım attı.

2014'te Paşa Gönlüm adlı dizide rol alan Nergis, Arka Sokaklar dizisiyle çıkış yakaladı. Son olarak 2018 yılında Börü dizisinde boy gösterdi. Şimdilerde ise TRT'nin dijital platformu için çekilen Mevlana dizisinde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2017'de  Jelena Milosavljevic ile evlenen Nergis'in bir kızı bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading