Yandex Metrica

Metin Şentürk ve eşi Fulya Kalkavan yeniden davalık oldu

Metin Şentürk ve eşi Fulya Kalkavan yeniden davalık oldu

Metin Şentürk, eski eşi Fulya Kalkavan ile aralarındaki mal paylaşımı davasında yargılamanın yeniden yapılması için dava açtı.

Magazin

01.04.2024, 16:06

Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan 2006 yılında nikah masasına oturmuş, 2014'te ise boşanma kararı almıştı. Mahkeme, Şentürk'ün 150 bin TL tazminat, 5 bin TL ise yoksulluk nafakası ödemesine hükmetti. Ancak dosyayı Yargıtay'a taşıyan şarkıcı, nafaka ödemekten kurtuldu.

Fulya Kalkavan, "evlilik birliği içinde kazanılan malların paylaşımı" için Metin Şentürk'e dava açtı. Mahkeme, şarkıcının eski eşine 4 milyon 337 bin 793 lira ödeme yapmasına hükmetti. Eksik incelenme yapıldığını iddia eden Şentürk, yargılamanın yeniden yapılması için dava açtı.

"GÖRME ENGELLİLERE GÖRE DİZAYN EDİLMİŞTİR"

Şentürk, dilekçesinde İstanbul Sarıyer'deki taşınmazın tüm finansmanını evlenmeden önce elde ettiği şahsi mallarının satılması ve almış olduğu kredilerle sağladığını belirtti. Dilekçede "Bu taşınmaz, görme engelli bir sanatçı olmam sebebiyle görme engellilerin kullanımına göre dizayn edilmiştir. Bu taşınmazın evlilik birliği içerisinde edinilmiş mal olmaktan çok, engelli bir vatandaşın hayatını idame ettirebileceği mekân olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirttik.

Ancak mahkemeniz tarafından bu durum göz ardı edilerek hüküm kurulmuştur. Yeniden yargılama yapılmasını talep etmekteyim."ifadeleri yer aldı. 

"BOMBOŞ BİR DAVA"

Fulya Kalkavan şarkıcının açtığı davanın reddini isterken, Kalkavan'ın avukatı cevap dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:

"Bomboş, lüzumsuz bir dava açılmıştır. Metin Şentürk, davasını kazanarak yasal hakkını almış eski eşini rahatsız etmektedir. Dava kötü niyetlidir. Reddini istiyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading