Yandex Metrica

Metin Akpınar 'kumaşı zayıf' demişti! Cem Yılmaz'dan o sözlere yanıt geldi

Metin Akpınar 'kumaşı zayıf' demişti! Cem Yılmaz'dan o sözlere yanıt geldi

Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında Cem Yılmaz hakkında konuşmuş, 'Aktörlük kumaşı zayıf' demişti. Yılmaz, o ifadelere sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:20

Usta oyuncu Metin Akpınar, Candaş Tolga Işık'ın Haber Global'de ekrana gelen programına konuk oldu. Akpınar'ın komedyen Cem Yılmaz hakkında söyledikleri gündem oldu.

Akpınar, "Stand-up komedi ayaküstü yapılan, zeki insanların yaptığı kısa süren yıldırım gibi çarpan müthiş bir mizah unsurudur. Biz de bak konuşanlara yani, belki zeki çok ama iyi konuşan yok, buna Cem Yılmaz da dahil." ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ı beğendiğini ve işlerini takdir ettiğini söyleyen Akpınar, "Oyunculuk kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil, stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama, tipleme de daha büyük başarılar bekliyor insan. Ben bekliyorum, Allah biliyor." dedi.

CEM YILMAZ'DAN YANIT GECİKMEDİ

Usta ismin bu ifadeleri üzerine Cem Yılmaz, Twitter hesabından Akpınar'a yanıt verdi. Komedyen, "Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağ olsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin 'İnsanlığın Lüzumu Yok' oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading