Yandex Metrica

Metin Akpınar'dan Cem Yılmaz'la ilgili özür açıklaması: Dozunu kaçırdım

Metin Akpınar'dan Cem Yılmaz'la ilgili özür açıklaması: Dozunu kaçırdım

Sanatçı Metin Akpınar, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda Cem Yılmaz'la ilgili konuşmuş, 'Aktörlük kumaşı zayıf' demişti. Akpınar, Cem Yılmaz'dan özür diledi.

Magazin

23.01.2024, 18:22

Sanatçı Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında komedyen Cem Yılmaz'la ilgili konuşmuştu. Usta sanatçı, Candaş Tolga Işık'ın "Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna, "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Ama aktör kumaşı zayıf" demişti.

Akpınar, komedyenle ilgili sözlerine açıklık getirerek Cem Yılmaz'dan özür diledi.

"CEM'İN KIRILMASINI HİÇ İSTEMEM"

Cumhuriyet'ten Tuğba Özer'in sorularını yanıtlayan Metin Akpınar, "Cem'in oyunculuğuyla ilgili bir şeyler söyledim. Bir tweet atmış orada biraz gönül koymuş. Bu da beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini, kırılmasını zaten istemem, Cem’in kırılmasını hiç istemem. Sevdiğim, beni güldüren bir arkadaş. İyi de bir komedyen" ifadelerini kullandı.

"KENDİSİNDEN VE SEVENLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM"

Akpınar, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Anlatmak istediğim sadece kompozisyonlara biraz daha özen göstermesi. Kara Komedi tiplemesi mesela mükemmeldi. Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum. Beni davet etmiş. Ben onu sahnede izlemiştim. Tekrar da giderim niçin gitmeyeyim? Ayrıca bütün videolarını da izledim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading